Workshops

Shipley Denmark tilbyder en lang række kurser, både åbne og firmakurser, der alle sigter på at forbedre din organisations evne til at udarbejde effektive tilbud.


For alle kurser gælder som udgangspunkt, at de er tilrettelagt for et deltagerantal på mellem 8 og 20. Vi ønsker, at alle bliver hørt og får taletid, hvilket kun er muligt med maksimalt 20 deltagere. Vores mangeårige erfaring indikerer klart, at deltagerne får mest ud af kurser, hvor der er et stort træningselement i form af gruppearbejde og hvor grupperne konkurrerer mod hinanden om de bedste løsninger.


Alle standardkurser er baseret på ovenstående grundskabelon og vælger I et af disse kurser, opnår I fordelen af, at udviklingsomkostningerne er afholdt. Det betyder imidlertid ikke, at I ikke kan få kurser med tilpasset indhold - eksempelvis ønsker I måske at Jeres egne værktøjer indgår i øvelserne - eller I ønsker et andet deltagerantal. Næsten uanset hvad I ønsker, vil vi kunne opfylde dette, så længe det drejer sig om
effektivisering af Jeres tilbudsgivning.


Fravigelse af vore standardkurser medfører eventuelt nogle udviklingsomkostninger, hvilket vi naturligvis gerne giver et tilbud på.


Vi kan levere kurserne på flere sprog - kontakt os venligst hvis I har ønsker om andre sprog.


Alle åbne kurser kan naturligvis leveres som firmaworkshops.

CONTACT US

We will get back to you as quickly as possible.