Når udvikling kræver tilpasning

En succeshistorie af Hans Henriksen

"Nu hvor udbuds- og tilbudsgivning oftere og oftere følger veldefinerede forskrifter (såsom EU-udbudsregler) og når IT-systemer bliver anvendt til formidling og udveksling af materiale, skal man kunne mestre disse nye krav. Hvor en kontrakt før i tiden kunne aftales ved håndslag, skal jeg i dag også være i stand til at dokumentere, hvorfor udbyderen skal vælge min forretning frem for konkurrenternes".

"For en virksomhed som E.H. Henriksen, der i 2012 fejrede 70 års jubilæum, kan firmaets eksistensgrundlag være i fare, hvis gode kunder mistes på grund af nye udbudsformer".

Shipley Denmarks ekspertise
"Da jeg kontaktede Shipley Denmark, viste jeg straks, at jeg havde fundet den rette partner. Jeg skulle vinde en meget vigtig kontrakt og Shipley Denmarks kompetence om tilbudsskrivning blev den afgørende faktor for at jeg fik ordren".

"I mange år var kvaliteten af mine varer, punktlige leverancer, varige kunderelationer og tilhørende anbefalinger tilstrækkelige til at sikre en sund virksomhed. Pludseligt kom også eksisterende forretninger i offentlige udbud og selv gode og tilfredse kunder skulle genvindes. Nu skulle jeg til at dokumentere, hvordan jeg garanter en høj leveringssikkerhed, angive kundereferencer, beskrive bredden og dybden i mit varesortiment samt fortælle hvordan jeg sikrer en optimal kundeservice. Shipley Denmark assisterede med disse opgaver og deres hjælp var uvurderlig".

Tilbudsskrivning - en kunst der skal håndteres professionelt
"Det med at sammensætte et vindende tilbud er en disciplin for sig. Shipley Denmark har mange års erfaring i at undervise og tilbyde konsulentydelser i at skrive det vindende tilbud. Det resulterer i en meget høj succesrate som andre kunder også kan få glæde af. Jeg vil til hver en tid anbefale dem".

Om Shipley Denmark
Skulle du ønske at vide mere om, hvordan Shipley Denmark kan gøre dit tilbud til et vindende tilbud, kan du finde flere oplysninger på denne hjemmeside eller kontakte os per telefon og/eller e-mail.

E.H. Henriksen.png

E. H. Henriksen catering - Frugt og grønt, krydderier og blomster

Henriksens frugt og grønt.png

Hans Henriksen udtaler: "Shipley Denmarks ekspertise var alt afgørende da vi skulle vinde en vigtig kontrakt til en af de store kommuner i hovedstadsregionen".

CONTACT US

We will get back to you as quickly as possible.