Gå ikke glip af udbud

Overvågning af udbud og licitationer via Mercell
Brug mindre tid på markedsovervågning og opnå samtidig adgang til et øget antal potentielle opgaver.

Mercell er i dag repræsenteret med kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og de 3 baltiske lande Estland, Letland og Litauen. Vi scanner over 2000 kilder i hele verden, og i de lande vi er repræsenteret offentliggør vi alle udbud og licitationer. Mercell publicerer bl.a. internationale arkitektkonkurrencer og udbud fra udviklingsbanker og der implementeres jævnligt nye kilder. Alle EU-udbud (TED) importeres dagligt til vores database. Med cirka 1000 publicerede udbud hver dag, dækker Mercell virksomhedens forretningsområde i både ind- og udland.

Når din virksomhed bliver kunde hos Mercell udarbejder vi en virksomhedsprofil, ud fra hvilken Mercell matcher samtlige forespørgsler på markedet. Profilen er målrettet netop din virksomhed med en kombination af CPV-koder, søgeord og geografisk afgrænsning efter dit ønske. Har du i din virksomhed flere forskellige forretningsområder, kan vi lave specifikke profiler til hver af disse. På denne måde sikrer vi, at hele virksomhedens forretningsområde bliver dækket optimalt. Der er naturligvis også mulighed for, at få flere kontaktpersoner på samme eller forskellige profiler. Via e-mail opdateres virksomheden, når der er en opgave der matcher din produktprofil. Enkelt og effektivt!

Hos Mercell har du din egen konsulent, som løbende gennem din licensperiode står til rådighed for dig. Konsulenten har i samarbejde med dig, udarbejdet din virksomhedsprofil, og har derfor et godt indblik i dit firma. Ud over at du altid er velkommen til, at kontakte din konsulent med eventuelle spørgsmål, vil du løbende modtage supportopkald fra din konsulent, hvor I sammen kan tilrette profilen, tilføje nye modtagere m.m.

Via www.mercell.dk har du som kunde endvidere adgang til databasen med samtlige offentliggjorte udbud, forespørgsler og tildelinger fra hele Europa. Du kan frit søge blandt disse, ud fra kriterier som geografi, vare- /tjenesteydelser, tidshorisont, etc.

Gennem en licens til MTS opnår du tilgang til:

  • Forespørgsler fra indkøbere der benytter vore indkøbsværktøjer.
  • Alle EU-udbud over tærskelværdi.
  • Bekendtgjorte udbud i samtlige aviser og tidsskrifter.
  • Offentlige udbud og tildelinger fra websider.
  • Udbud fra udenlandske kilder.
  • Tildelinger på EU-udbud.

Ønsker du, at høre mere om Mercell og vores udbudstjeneste, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående telefonnummer eller mail.

Mercell Danmark A/S
Tlf.: +45 6313 3700
Mail: danmark@mercell.com

Mercell Tender Service finder de rigtige udbud.

mercell

CONTACT US

We will get back to you as quickly as possible.